[Design] Pause Play

alt

Sabar adalah butang pause untuk kita berhenti sejenak dan berfikir apakah tindakan paling tepat yang kita patut buat. Tidak semua apa yang dirancang menjadi kenyataan. Apabila yang dirancang tidak menjadi, hati mula panas mengurangkan sabar.

Tetapi kita masih di dalam keadaan waras. Masih boleh berfikir dan membuat keputusan yang terbaik. Jadi, berhentilah seketika. Tarik nafas dan berfikirlah secara matang. Setiap keputusan harus dengan minda dan hati yang tenang dan berpandulah kepada Al-Quran dan As-Sunnah.

Kongsikan kepada kami produk anda, lokasi perniagaan, dan kehebatan tentang produk anda! Mari daftar di http://direktori.iluvislam.com sekarang! Serendah RM5 Sebulan* Promosi RM50 selama setahun!(Sah sehingga 30 Jun 2011)

مَآ أَصَابَ مِن مُّصِيبَةٍ إِلَّا بِإِذۡنِ ٱللَّهِ‌ۗ وَمَن يُؤۡمِنۢ بِٱللَّهِ يَہۡدِ قَلۡبَهُ ۥ‌ۚ وَٱللَّهُ بِكُلِّ شَىۡءٍ عَلِيمٌ۬
Tidak ada kesusahan (atau bala bencana) yang menimpa (seseorang) melainkan dengan izin Allah dan sesiapa yang beriman kepada Allah, Allah akan memimpin hatinya (untuk menerima apa yang telah berlaku itu dengan tenang dan sabar) dan (ingatlah), Allah Maha Mengetahui akan tiap-tiap sesuatu.
( Surah At-Tagabun 64: Ayat 11)

Download Wallpaper Dengan Pelbagai Saiz

 

Download Di Sini | Size Availability

(1024 x 576)

(1280 x 720)

(1792 x 1008)

(2560 x 1440) 

Muat Naik (Upload) Wallpaper ini di Facebook dan Tag kawan-kawan anda untuk kongsi Nasihat serta Pahala, InsyaAllah.

 

Artikel Terkini

Komentar (0)

Tarbiyyah Kreatif
Kembali ke Atas